Een Oudhollands gezegde; "Ledigheid is des duivels oorkussen" geldt zeker voor de jongeren die wij begeleiden. 's Morgens het bed uit, een goed ontbijt en aan de slag! Een opleiding volgen, vaardigheden aanleren en werken. Wij kunnen dit verzorgen, op ons terrein bevindt zich het Sprengen College met al hun mogelijkheden.

Stichting Campus Jeugdzorg wil dat de jongeren voldoen aan de leerplicht, wij bieden leren, praktijkonderwijs en dagbesteding.

Het Sprengen College verzorgd voor onze jongeren een RENN 4, AKA of andere passende opleiding. Een aantal jongeren gaan naar het reguliere onderwijs in de buurt.

De werkacademie van Stichting Campus Jeugdzorg biedt een goede dagbesteding voor de jongeren. Horeca, hout, metaal, autodemontage en groenvoorziening behoren tot de dagelijks activiteiten.

Voor jongeren die om welke reden niet mee kunnen doen in het onderwijs of in de werkacademie hebben we een uitgebreid programma met dagbesteding . Dit bestaat uit werken, sport, spel, muziek, creatieve vorming enz.

In samenwerking

Copyright Campus Jeugdzorg Alle rechten voorbehouden.

realisatie door Webfra BV